AMASYA SULUOVA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 VİZYONU SADECE BİR BELGE DEĞİL; " ŞANLI BAYRAĞIMIZIN YÜKSELME MESELESİDİR "

İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU ilçemiz öğretmenleri ile 2023 Eğitim Vizyonu konulu seminerde bir araya geldi.
2023 VİZYONU SADECE BİR BELGE DEĞİL;

20 Eylül Cuma günü Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ülkemiz, çocuklarımız, öğretmenlerimiz, eğitim çalışanlarımız, velilerimiz ve tüm paydaşlarımız için hayırlı olmasını dileyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, 2023 Eğitim Vizyonu ile strateji, düşünce, tasarım, liderlik, sorumluluk, ölçüt ve değişim konularında öğretmenlerimize sohbet havası içerisinde değerlendirmelerde bulundu. 

Milli Eğitim Müdürlüğünün çok büyük bir aile olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonunun amaçları doğrultusunda geleceğimizin teminatı ve en önemli hazinesi olan öğrencilerimizi; okuyan, araştıran, düşünen,  bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen bireyler olarak yetiştirebilmenin en büyük hedefleri olduğunun altını çizerek; idarecisinden öğretmenine hep birlikte bunu başarabilmek ve Amasya'da eğitim-öğretim kalitesini daha iyi bir seviyeye ulaştırabilmek için gayretle çalışacaklarını söyledi.

Gelecekte kendi küresel markalarımız ile dünya ekonomisinde söz sahibi olmak istiyorsak, bunun yolunun bilimden, eğitimden, inovasyondan, patentten ve katma değeri yüksek ürünler üretmekten geçtiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, hızla ve sürekli gelişim ve değişim gösteren günümüz dünyasına ayak uydurabilmenin öneminden bahsederek; bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığınca açıklanan 2023 eğitim vizyonuna sadece bir belge olarak değil şanlı bayrağımızın yükselme meselesi olarak bakmamız gerektiğine vurgu yaptı.

Öğretmenlere ülkemizin yarınlarını şekillendirecek olan nesillerimizin emanet edildiğine değinen İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, yaptığımız işin sorumluluğu ve kutsallığının bilinciyle hareket edilmesini ve  çağın gereksinimlerine uygun şekilde okullarımızdaki etkinlik ve projelerin artırılarak, öğrencilerimizin farklı yeteneklerini keşfetmelerinin sağlanması için çalışmalar yürütülmesini istedi.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen seminer İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç.Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU'nun öğretmenlerimizle gerçekleştirdiği takım çalışması etkinliğinin ardından sona erdi.

20-09-201920-09-201920-09-201920-09-201920-09-201920-09-201920-09-201920-09-2019

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Suluova/Amasya - 03584172426

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.