AMASYA SULUOVA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESLEKİ ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Milli Eğitim Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün  Mesleki Çalışmalar programı çerçevesinde hazırladığı seminer etkinliği  30 Haziran 2016 Perşembe günü sona erdi.

 

Son günü eğitsel bir film seyrederek geçiren öğretmenlerimize Suluova Kaymakamı Sayın Hayatı TAŞDAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet DAVU’da eşlik ettiler.

 

Program sonunda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU şunları söyledi :

 

“ Her zaman daha iyiyi, daha yeniyi ve daha fazlasını öğretmek amacıyla canla başla mücadeleyi kendinize ilke edinerek, kutsal bir görev ifa ediyorsunuz. Pırıl pırıl yetişen bu yeni nesil, sizin emeğiniz, sizin alın terinizdir. Fedakârca yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Eğitim camiası olarak inandığımız bir şey var: “Biz Kocaman Bir Aileyiz “ Bu ailede her şeyin en güzeline, en iyisine layık olan siz değerli öğretmen arkadaşlarımı yeni eğitim-öğretim döneminde iyice dinlemiş, enerjik ve sağlıklı görmek istiyoruz inşallah. Başarının birlik ve beraberlikle geleceğine inanıyoruz. Yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyor;  sizlere ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte şeker tadında bir tatil diliyorum. “

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU’dan sonra bir konuşma yapan Suluova Kaymakamı Sayın Hayatı TAŞDAN : “ 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sene sonu Mesleki Çalışmaları eğitsel bir filmin izlenmesi ile sona erdi. İlçemize seminer almak için dışarıdan gelen öğretmenlerimize hoş geldiniz diyorum. Sizlere çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum İlçe olarak bu hafta içerisinde sevindirici bir haber aldık. 5 projemiz toplamda 1.000.000 Euronun üzerinde hibe almaya hak kazandı. Bu durum bize proje yapabilme ve proje üretme gücümüzü göstermiş oldu. Milli Eğitimin yapmış olduğu çalışma ve etkinlikleri sonuna kadar destekliyoruz. Hepinize iyi tatiller diliyorum. “ dedi.

 

 30-06-201630-06-2016

30-06-201630-06-2016


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 











 



Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Suluova/Amasya - 03584172426

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.