AMASYA SULUOVA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Öğrencilerimizin Karne Sevinci ile Başladı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Tatili Öğrencilerimizin Karne Sevinci ile Başladı.

    

         Sayın Kaymakamım, Sayın garnizon  komutanım, sayın belediye başkanım,  saygı değer protokol üyeleri,  mesai arkadaşlarım, Sevgili Suluovalılar, Kıymetli basın mensupları  ve sevgili öğrenciler.

2015–2016  Öğretim yılının birinci kanaat dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Bugün itibariyle iki haftalık yarıyıl tatiline başlayacağız. Toplamda    10262 öğrenci, 673 öğretmen  ve   132 yardımcı  personelimizle birlikte birinci dönemi geride bıraktık. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz, başarılı olmak için nasıl canla başla çalışıp iki haftalık tatili hak ettilerse aynı şekilde öğrencilerimizin başarısı için ter döken öğretmenlerimiz ve diğer personellerimiz de  çok çalıştılar ve yoruldular. Bunun için  onlar da dinlenmeyi  hak ettiler. 8 Şubat 2016 tarihine kadar  öğrenci ve öğretmenlerimiz  dinlenerek tatilin tadını çıkarsınlar.

Değerli Anne ve Babalar,
Çocuklarımız, bir dönem boyunca  düzenli bir şekilde okullarına devam ettiler,

akşamları ödevlerini yaptılar, dersten sonra veya hafta sonları hiç ara vermeden okullarımızda açılan Destekleme ve Yetiştirme kurslarına katıldılar. Şimdi dönem boyunca yaptığı çalışmaların karşılığı olarak ellerindeki karnelerle sizlere geldiler. Ancak çocuklarımızın ellerindeki bu karneler;  onların dönem boyunca yaptığı  çalışmaların göstergesi olmakla birlikte, siz anne-babaların ve biz eğitimcilerin de  bu sürece katkılarını göstermektedir. Bir anlamda bu karneler sadece çocuklarımızın değil hepimizin bir değerlendirilmesidir.

            Sevgili öğrencilerim,

Hayatta başarının anahtarı sizlersiniz. Hedefe ulaşmak için  verimli çalışmak,  derslere düzenli olarak  devam etmek, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere katılmak ve çok okumak gerekmektedir. Şunu unutmayın ki artık dünyamız  çok yönlü olarak kendisini yetiştirmiş, çağımızın gereklerini karşılayacak şekilde donanımlı, iletişim becerisi ve özgüveni yüksek  bireylere ihtiyaç duymaktadır. Bütün bu özelliklere sahip olmak için de çok çalışmak gerektiğini unutmayınız.

Ülkemizin yarınları için başarılı olacağınıza inanıyor, bu zorlu süreçte daima sizlerle birlikte olduğumuzu bilmenizi istiyorum.

 

Başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere eğitim sürecimizin sağlıklı ve başarılı geçmesinde katkısı  olan herkese teşekkür eder, saygılar  sunarım.              


22-01-201622-01-201622-01-201622-01-201622-01-201622-01-2016

       

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Suluova/Amasya - 03584172426

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.