AMASYA SULUOVA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ " YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTILARI" YAPILDI

2018-2019 eğitim-öğretim dönemi Yıl Sonu Değerlendirme Toplantıları İlçe Kaymakamımız Sayın Erdoğan KANYILMAZ başkanlığında gerçekleştirildi.  
2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ

24 Haziran Pazartesi günü Şeker İlkokulunda Ana okulu, ilkokul ve ortaokul müdürleriyle, 25 Haziran Salı günü ise Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Lise ve kurum müdürleriyle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının değerlendirmesi yapılarak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Okullarda eğitim-öğretimin iyileştirilmesi, rahat ve huzurlu bir ortamın sağlanması için okul müdürlerine önemli görevler düştüğüne vurgu yapan İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak şekilde hazırlanması, öğrencilerin başarı ve disiplin durumlarının okul idaresince takip edilmesi gibi konularda yöneticilerden gerekli çalışmaları yapmalarını istedi.

İmkanlar dahilinde okullarımızın fiziki imkanlarını ve kapasitelerini geliştirmeye, diğer taraftan öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin başarılarını olumlu etkileyecek faaliyet ve etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini söyleyen İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ, özverili çalışmalarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU'ya, şube müdürlerine, okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

 Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak bir eğitim-öğretim yılını daha gerçekleştirilen birçok proje ve etkinlik ile geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, her yıl eğitimde yükselen bir başarı grafiği yakalayan ilçemizin daha üst noktalara çıkabilmesi için, bu büyük ailenin bir parçası olarak hepimizin çok daha fazla çalışmaya devam etmesi gerektiğinin altını çizdi.

 Bu yıl okullarımızın yerel ve ulusal bazda yapılan bir çok yarışmaya katıldığını, bazı okullarımızın bu yarışmalarda önemli dereceler elde ettiğini, 4 okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açıldığını, resim sergilerinin yapıldığını ve bir çok projenin uygulandığını hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, yıl boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullarımız ile çeşitli etkinliklerin kısa bir sunumunun yer aldığı " Biz Büyük Bir Aileyiz " dergisinin 2. sayısı hakkında da okul müdürlerine bilgi verdi.

  Toplantıda ayrıca İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ tarafından yıllarca okul müdürü olarak kendisini öğrencilerine ve eğitime hizmet etmeye adamış, bu yıl emekliye ayrılacak Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Şahin DURMUŞ'a plaket verildi.

  Yıl sonu değerlendirme toplantıları belirlenen gündem maddeleri üzerinde görüş ve açıklamalarda bulunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

25-06-201925-06-201925-06-201925-06-201925-06-201925-06-201925-06-2019

Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Suluova/Amasya - 03584172426

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.